Bli med/Velkommen til gudsteneste!

Velkommen til gudsteneste!

Det er gudsteneste i Klepp frikyrkje kl 11.00 tre søndagar i månaden.
Den fjerde søndagen oppfordrar vi til "Vær kyrkje der du er",

På grunn av Covid19 er smittevern i fokus på alle arrangement. Alle blir registrerte når dei kjem. I tillegg er det førehandspåmelding til barnegruppene på sundagane.

I periodane med så strenge restriksjonar at vi ikkje kan samlast fysisk, har vi andre digitale tilbod.

Følg med på Facebooksida til Klepp frikyrkje for oppdatert informasjon.

Og ta gjerne ein kikk på det som blir lagt ut på Klepp frikyrkje sin YouTube kanal.

Det planlagte ALPHAKURSET våren 2021 må desverre utsettast på grunn av nye smittevern restriksjonar.

Det blir lagt ut ny informasjon når vi veit meir om når Alpha kurset kan settast igang.
Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål og/eller er interessert i å bli med på eit Alphakurs.
Ring eller send SMS til: 47316247.

Publiserte TALAR og SAMLIVSDRYPP

E-post adresse

På Facebook har me ei eiga gruppe som heiter "Fellesskap i Klepp frikyrkje". Bli med der for å ha kontakt med folk og vera med i eit fellesskap. Følg oss på Facebooksida vår for oppdateringar
Facebooksida til Klepp frikyrkje

Ønsker du å vera med i ei huskyrkje eller eit anna fellesskap?
Ta kontakt med pastor Lars Kristian Heggebø